Mercury Cabal Guild
Rekrutacja do gildii Spirits w tym temacie pisząc posta poniżej.
Rekrutujemy graczy 100+
Wzór aplikacji (Co powinna zawierać):
Nick:
Lvl:
Nacja:
Klasa:
Klasa Honoru:
Imię/Ksywka:
Dlaczego akurat my?:
Coś o sobie:
; )
Powodzenia
/Deszczu
All About Style / Sobon3R !
ooOOOOoo
LaEternidad / 130+ FA / Procyon / Spirits<3
Nick:lAfterlifel
Lvl:101
Nacja:capella
Klasa:wizzard
Klasa Honoru:4
Imię/Ksywka:Kiun
Dlaczego akurat my?:Uważam ze w tej gildii są bardzo doświadczeni gracze , że gildia jest bardzo doswiadczona .Bylem w wielu gildiach ale rozpadly sie ;] Mysle ze niebedzie problemu z chodzeniem na dungi i expieniem
Coś o sobie:Kuba pochodze z Gliwic ze śląska 18 lat W cabala gram od 3 lat ;]
/Zglos sie do kogos w grze zeby Cie przyjal
/Deszczu
Nick:
Lvl:131
Nacja:Capella
Klasa:Fb
Klasa Honoru:6
Imię/Ksywka:Make/Kriss
Dlaczego akurat my?:Uważam, że jesteście doświadczona gildia i nie będzie problemu z pt na dungi exp itp.
Coś o sobie:Mam na imię Krzysztof mam 16 lat jestem ze Śląska Gliwice-Brzezinka interesuje sie Cabalem oraz troche Sportem.
/Deszczu
Nick: VeNeGa
Lvl: Na chwile obecna 131
Nacja: Capella
Klasa: Warrior
Honor Rank: 7
Imie/Ksywka: Krzysztof/ Vene
Dlaczego akurat wy?... Licze na wspołpracę z waszej strony, chodzi mi o dungi, exp, mam nadzieje ze w koncu trafie na ludzi w miare ogarnietych
Cos o mnie: Interesuje sie sportem, komuterami, oraz grami mmo.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby...
Chetnie zobacze Cie w naszych szeregach ;>
/Deszczu
Wszyscy trzej jak dotad przyjeci, w gildii czuja sie mam nadzieje dobrze a i My jestesmy z nich zadowoleni
Pozdrawiam
/Deszczu
All About Style / Sobon3R !
ooOOOOoo
LaEternidad / 130+ FA / Procyon / Spirits<3
Nick: Martyn86
Lvl: 152
Nacja: Procyon
Klasa: Wizard
Klasa Honoru: 9 rank
Imię/Ksywka: Michał/Martyn
Dlaczego akurat my?: hmm szukam gildii z którą mozna by poexpic i na dungi pochodzic. Wracam po dłuższej przerwie a o waszej rekrutacji przeczytalem na forum cabala.
Coś o sobie: Mam na imie michał mam 23 lata i w cabala gram od początku serva Mercury. Posiadam 3 postacie gotowe do gry. Prucz Wiza jest jeszcze mfs 135 i FB 135. Moje poprzednie gildie to swiętej pamieci PowerBimber, PureDestiny i kilka mniejszych gdzie głównie służylem zdobytym doświadczeniem.
Chetnie zobacze Cie w naszych szeregach
Zglos sie do kogos z gildi ;>
Guild Member
Nick: XBlackSheider
Lvl: 140
Nacja: Capella
Klasa: ForceSheider
Klasa Honoru: 5 Rank
Imie/Ksywka: Patryk/Rasiu
Dlaczego akurat my.?:Hmm..W gildi sa bardzo sympatyczne osoby czemu towarzyszy mila atmosfera ,duza ilosc dungow oraz exp (ls,mf,pf) .Dobra Organizacja.
Coś o sobie:Mam na Imie Patryk Mieszkam w Gliwicach interesuje sie sportem w duzym stopniu niestety cabal mnie pochlania i nie ma kiedy wyjsc na dwor..xD Mam wszystkie profesja +110 oprocz WIZ i WA. W Cabala Gram 2.5roku
Od jakiegos czasu z nami juz jestes ale milo ze napisales
/Deszczu
Nick:Vandiego
Lvl:143
Nacja:Proc
Klasa:Force Blader
Klasa Honoru: 8
Imię/Ksywka: Dawid.
Dlaczego akurat my?: Szukam aktywniej gildii.
Coś o sobie:Nazywam się Daiwd ,mieszkam w Siemianowicach śląskich, interesuję się piłką nożną (5 lat trenuję) W Cabala gram od EP 2.
Napisz w grze do ktoregos z graczy, przyjma Cie
Mozesz tez do mnie pod nickiem KiciorPL
/Deszczu
Nick:oOoReggaroOo
Lvl:128
Nacja:Proc
Klasa:Blader
Klasa Honoru:6
Imię/Ksywka:Paweł
Dlaczego akurat my?:Liczę na pomoc, miłą atmosferę i jakieś pt od czasu do czasu
Coś o sobie: Mieszkam w Krakowie, gram na gitarze, interesuję się fizyką W cabala gram z wieloma przerwami od ep1
Gracz juz jest u nas
Witamy i zyczymy milej gry
/Deszczu
Nick: Szamann
Lvl: 141
Nacja: Proc
Klasa: BL
Klasa Honoru: 7
Imię/Ksywka: Szaman
Dlaczego akurat my?: Byłem już w kilku gildiach. Zazwyczaj odchodziłem po kilku dniach, ale szukam gildi w której będę się czuł dobrze. Może to będzie ta?
Coś o sobie: Mam na imię Patryk, chodzę do technikum informatycznego, interesuję się programowaniem.
Niesty z powodu braku zainteresowania ze strony graczy, oraz malej aktywnosci ludzi postanowilismy odejsc do innej gildii
Dziekujemy, ze wybrales nasza gildie ale w zaistnialej sytuacji nie ma sensu nikogo przyjmowac.
Pozdrawiam
/Deszczu